trouwen in Spanje !

Ja ik wil....

Dé website voor Nederlanders en Belgen die willen trouwen in Spanje, aan de prachtige Costa Blanca

Wat moet ik me voorstellen bij een 'bijzondere trouwlocatie' ?

Bijzondere trouwlocaties

 

In de Costa Blanca zijn er ook vele bijzondere trouwlocaties.

 

Daarin is natuurlijk heel veel verschil, en wat voor het ene bruidspaar heel apart is, is voor andere bruidsparen misschien heel gewoon.

 

Elk huwelijk is anders, zo ook de voorkeur van elk bruidspaar.

 

Daarom werken we met in totaal 18 locaties, en staan er meer dan 12000 foto's op onze foto gallerij website, zodat elk bruidspaar kan kiezen welke locatie voor hen het beste is !

De locatie op de foto hierboven is bijvoorbeeld van een bruiloft aan zee, een trendy 'ibiza stijl' lounge met dakterras.

De ceremonie vindt plaats op het dakterras, met een uniek uitzicht over de baai van Calpe.

 

De receptie en het feest vindt dan plaats in de trendy ibiza stijl lounge eronder.

Het diner wordt geserveerd in het klasse restaurant of in de feestzaal, afhankelijk van het aantal genodigden en de periode.

 

Meer foto's van deze locatie vind je in de foto gallerij van deze bijzondere trouwlocatie.

 

Andere bruidsparen kiezen dan weer voor romantiek, en verblijven, trouwen en dineren in een romantisch strandhotel, waar je kan trouwen aan het strand en het ja-woord geven met de voetjes in het zand.

 

Een ander voorbeeld van een bruiloft aan zee is deze locatie aan de jachthaven, waar je toekomt per prive jacht (dat is hier helemaal niet duur) of per zeiljacht, en na de ceremonie en de receptie een tochtje maakt met en unieke foto's aan boord.

 

Hou je echt van de zee, dan kan je zelfs overwegen om te trouwen op het water, op een grote catamaran !

Tijdens de 4 uur durende tocht vindt de ceremonie plaats op de catamaran, aansluitend receptie en eventueel zelfs hapjes of barbeque aan boord. Maar je kan de catamaran natuurlijk ook afhuren voor een tocht de dag voor, na of zelfs als activiteit op je trouwdag.

 

Hou je meer van vintage, dan is deze 18de eeuwse wijnboerderij misschien een heel bijzondere trouwlocatie voor je.

Je trouwt er in een uniek kader, in de bergen, er er is geen electriciteit, dus de verlichting is met kaarsen, en het diner is uit grootmoeders keuken !

 

We hebben het al gezegd, elk bruidspaar is verschillend, en dat is maar goed ook.

Dat is net voor ons de uitdaging om ook jouw huwelijk in Spanje helemaal perfect te regelen !

Dat is voor elk bruidspaar heel verschillend. In het algemeen betreft het locaties die net iets anders zijn, of iets anders bieden, of qua ligging totaal anders zijn, enz.

Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk informatie te geven, en foto's te tonen, zodat elk bruidspaar zelf kan bepalen of dit hun 'bijzondere trouwlocatie' is.

Enkele voorbeelden van bijzondere trouwlocaties...

bijzondere trouwlocaties, bruiloft aan zee