trouwen in Spanje !

Ja ik wil....

Dé website voor Nederlanders en Belgen die willen trouwen in Spanje, aan de prachtige Costa Blanca

Wat is het verschil tussen een bruidskapsel en een dagelijks kapsel ?

Bruidskapsels & visagiste

 

Een mooi en origineel bruidskapsel, anders dan je dagelijks kapsel maakt dat je er als bruid echt op zijn best uitziet, en daar hoort natuurlijk ook de aangepaste make-up bij.

 

Zelf doen ? Kan wel, maar een professionele styliste gebruikt andere producten en kent kleine trucjes die er voor zorgen dat je er de héle dag op je best uitziet.

 

Voordien wordt een proefkapsel en make-up gedaan. Zo heb je op je huwelijksdag geen verrassingen.

Die beide voorwaarden vereisen een professionele aanpak, met de juiste producten en technieken die ervoor zorgen dat je er als bruid super mooi uitziet.

 

Daags voor de bruiloft wordt een proefkapsel gedaan, waarbij de haarstyliste samen met de bruid zoekt naar het perfecte trouwkapsel. Zo zijn er op je huwelijk in Spanje geen verrassingen.

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk nóg mooier uitzien dan op een gewone dag, en daar hoort een aangepast kapsel bij.

 

Daarenboven is het belangrijk dat je kapsel de hele dag in vorm blijft.

Wat is het verschil tussen bruids make-up en dagelijkse make-up ?

Natuurlijk. Op de welkomstcocktail, de dag voor het huwelijk, wordt aan de genodigden gevraagd wie een bezoek van de haarstyliste en/of visagiste wenst, en krijgt elke genodigde dit dat wil een afspraak.

 

Het is natuurlijk de dag van het bruidspaar, maar ook de genodigden willen er op het huwelijk in Spanje op hun best uitzien.

Is het mogelijk dat ook het haar en de make-up van de genodigden wordt verzorgd ?

Keywords ; bruidskapsels, bruidskapsel, trouwkapsel, bruidsstyliste,  trouwen in spanje

Precies zoals bij het kapsel is de make-up op je huwelijksdag ook erg verschillend van een gewone dag.

 

Een bruids make-up is over het algemeen iets meer 'naturel', maar met enkele kleine details die je de hele dag doen stralen.

 

Daarenboven wordt - alvorens de make-up aan te brengen - eerst een serum op de huid aaangebracht, die de make-up op de huid fixeert, en ervoor zorgt dat deze de hele dag perfect blijft.

 

Net zoals bij het kapsel wordt daags voordien ook een proef make-up gedaan, waarbij samen met de bruid wordt gezocht naar de juiste kleur combinatie en nuances.

Maar uiteraard kunnen we deze mogelijkheden en ook alle andere bespreken tijdens een telefoon of skype gesprek,

en nog beter natuurlijk tijdens een tour van de locaties en accomodaties van trouwen in Spanje