trouwen in Spanje !

Ja ik wil....

Dé website voor Nederlanders en Belgen die willen trouwen in Spanje, aan de prachtige Costa Blanca

Trouwen in Spanje !

 

De zon schijnt er zo'n  300 dagen per jaar, maar dat is niet het énige verschil !

 

Als een bruidspaar besluit te trouwen in Spanje, dan wordt het aantal genodigden beperkt tot de personen die het koppel er écht bij wil hebben.

 

De gasten verblijven enkele dagen in een  vakantiesfeer, en de dag van het huwelijk in Spanje is het écht feest !

 

En door het beperktere aantal genodigden is het totale budget vaak lager dan in eigen land.

Keywords ; trouwen in spanje, trouwen spanje, trouwen op ibiza, spaanse bruiloft

Trouwen in Spanje fotogallerij

Wat kost trouwen in Spanje ?

Spanje is een van de voordeligste landen om te trouwen, en veel voordeliger dan bijvoorbeeld Frankrijk, Italie, enz.

 

Omdat er meestal ook veel minder genodigden zijn dan bij een huwelijk in eigen land, zijn de kosten voor het bruidspaar meestal zelfs veel lager dan bij een huwelijk in eigen land.

Bereken de kosten van je droomhuwelijk in spanje met onze gratis online budget calculator

Omdat elk bruidspaar, en dus ook elk huwelijk verschillend is, hebben we een handige online budget calcualtor ontwikkeld.

 

Je geeft er het geraamde aantal genodigden in, en kiest de opties en diensten die jij belangrijk vindt.

 

De budget calculator toont bij elke optie en dienst de prijs, en zodra je klaar bent, berekent het systeem automatisch de totale kosten van je droomhuwelijk in Spanje, op basis van de gekozen opties en diensten, en het opgegeven aantal personen.

 

Daarna kan je de berekening verder aan je wensen en budget aanpassen. Zodra je klaar bent kan je dan - uiteraard eveneens geheels kosteloos en vrijblijvend - een persoonlijke offerte aanvragen.

Klik hier om de gratis online budget calculator te openen

De budget calculator is een online applicatie. Het kan max 20 seconden duren om de applicatie te openen, en sommige browsers geven dan een "time out" of een wit scherm. Klik dan op de refresh button, en de applicatie zal onmiddelijk openen.

Er zijn natuurlijk de reis en verblijfskosten, maar worden worden meestal betaalt door de genodigden zelf, en dat hoort ook zo volgens de huwelijksetiquette.

 

Vergelijk even met een huwelijk in eigen land ; daat betaalt het bruidspaar toch ook niet de benzine van een genodigde die enkele honderden kilometers moet rijden om het huwelijk bij te wonen, noch het hotel indien deze genodigde besluit om een of meer nachtjes in de regio te overnachten.

 

Dat is bij een huwelijk in het buitenland precies zo.

Meestal vinden de genodigden het daarenboven erg leuk om het huwelijk in Spanje bij te wonen, en blijven ze er enkele nachten, om zo ook de streek te kunnen verkennen.